Ej godkänt...

Mitt sjukintyg gick inte igenom hos FK, surt men sant. Fast när jag såg hur de tolkat det och vad det står i intyget så förstår jag dem nästan. Det står att jag är öm vid palpation, och de har tolkat det som att jag enbart är öm då. Vilket ju inte alls stämmer och det kan man ju tycka att deras läkare skulle veta att så icke är fallet vid kronisk värk. Det hörs ju på namnet till och med!
Men man jajaj, de har ju sina riktlinjer att följa, och jag skulle inkomma med ett nytt intyg senast 4/4 om jag ville överklaga. Det kan de slå sej i backen på att jag ska försöka! Jag ska ringa imorgonbitti och boka en ny läkartid och få ett intyg som det står rätt i, få med precis varje litet symptom.

I övrigt är det mesta bra, påsken har passerat lugnt och skönt. Det har varit kanonväder hela helgen så vi har varit ute mycket. Både på Hoberget och på Norrsjön. Skönt. Alex tyckte det var jättegott att äta grillad korv ute. Annars har han inte ätit så mkt, pga nya tänderna.

Det har blivit en hel del godis, fika och mat denna helg. Inte alls bra för min värk, jag får mer ont av fett- och sockerrik kost har jag märkt. Märkligt, men så är det.

Bok-nörd?

 


Trodde faktiskt att jag skulle få högre procent, men jag förlorade väl på att jag inte kunde bokstavsgrejset på bibblan.

Ensam helg

Thomas fick jobab helgskift (2x 12 timmar) i helgen, så det blir rätt ensamt för oss andra i familjen. Till råga på allt kunde han typ inte sova nåt inatt så han gick och la sej nio ikväll... Ska ju upp vid fyratiden imorgon och jobba tolv timmar till. Men sen är han ledig hela veckan fram till påsk!

Känns att det är jobbigt att vara ensam så länge, jag är tröttare i kroppen och måste försöka vila när Alex sover. Jag orkar nästan inte vara vaken en hel dag. Värken är tillbaka lite igen, det var bara första veckan med medicin det kändes som om jag var helt bra. Jag är helt klart bättre, men den finns där ändå... Jag har börjat bearbeta detta mer nu, har till och med kunnat gråta och tillåta mej att tycka synd om mej själv. Det har jag inte kunnat förr, inte velat släppa fram det. Varför vet jag inte, men det lättade lite att få göra det. Få förbanna det orättvisa och ställa sej frågan varför??? Jag ville ju ha fler barn, en liten flicka.... Och jag ville ha hus med stor trädgård och ett växthus som jag skulle sköta.
Hur kommer mitt liv att se ut?


Sjukgymnasten idag!

Idag tog jag en uppfriskande promenad upp till sjukhuset för att träffa min sjukgymnast,. han "gratulerade" mej till att äntligen fått en diagnos och medicin som fungerar.
Vi gick igenom mitt träningsprogram och la till en hel del nytt. Bl.a med hantlar och skivstång.
Efter det var jag på apoteket och hämtade ut mer Citalopram samt Tryptizolen som jag ska börja med på måndag. Jag tog bussen in till stan (nya byxor, nya skor, lite full luktar gott går förbi där du bor....) och gick till Anna för klippning. Det blev kort, snorkort! Skööönt och fint att bli av med mitt risiga hår. Jag får nog en gång för alla inse att mitt hår verkligen inte passasr som långt!

Har även hunnit med en promenad med Sussie innan kvällsmaten. Sen gick Thomas på poker och jag o Alex fick besök av mormor o morfar.
Nu har jag spelat lite data och ska snart krypa till kojs.

matt

Tänk att man kan bli så slut av en vanlig, simpel förkylning! Jag skulle kunna sova hela tiden typ, är såååå trött och har extra ont i kroppen. Antar att det beror på att jag alltid går på "reserven" så att säga så när det blir nåt extra brakar det liksom igenom. Drygt är det iallafall, jag har legat i soffan typ sen jag klev upp imorse. Thomas gick med Alex till dagis, men jag masade mej iallafall iväg och hämtade honom på eftermiddagen. Blev helt slut av det. Sen sov jag nästan två timmar innan jag ens orkade äta.  Nu känns det som om jag skulle vilja sova mer nästan.

I övrigt har jag varit rätt pigg sen jag började medicinera regelbundet. Har varit ute och gått ofta, och till och med rätt fort. Synd bara att det här kom nudå. Och till råga på allt blir jag väl nässprays-beroende igen nu. :-(

Usch, Thomas håller på och diskar och nyss dammsög han. Jag sitter här, och känner mej lat och usel.

RSS 2.0