Fortsatt sjukskrivning

Jag var till läkaren i torsdags, min vanliga husläkare den här gången. Han sjukskrev mej på halvtid två månader till, han tyckte jag kunde vara det fram till jag börjar skolan (om jag nu kommer in) för att inte få tillbakasteg. Vi tog även bort en tablett som gjort mej så slö på nåt sätt, plus att jag drömt väldigt mkt konsttiga, otäcka drömmar av den. Så NU får jag dricka vin och öl igen!!! :-D Det firades såklart omedelbart med vin till tjejmiddagen på Strandrestaurangen i fredags. Vi firade Jenny och Jeanette som fyllt år, med god mat vin och trevligt sällskap. Sen fortsatte 3 av oss vidare mot Sportin där det var premiär för källarvåningen. Skapligt fint där, såg fräscht och väldigt mkt "storstad" där istället för Bollnäs... Käre bror spelade med sitt coverband Powertrip (wwwpwrtrip.se). Jag höll i kameran och försökte dokumentera så gott det gick..
Var hemma strax före ett tror jag, lite smålullig... :-) Tack för en trevlig kväll, tjejer!

På lördagen var det ännu en tjejkväll... denna gång hos Lena o Kristin (kusiner o fastrar till Thomas typ) Det bjöds ost, kex, vin, frukt, kaffe, tårta, likör osv osv.... Väldigt trevligt, även om jag var lite trött till att börja med. Som tur var så gick första glaset med champange rätt upp i kolan så man kom igång lite. Denna kväll blev inte fullt lika sen, var nog hemma strax efter tolv.

Söndagen blev rätt pigg ändå, vi var ut på hoberget och grillade. Kycklingklubbor och korv. Alex sov ute och jag gick med honom sen medans T tog bilen och alla grejer hem.
På kvällen blev det max-mat och morbror var här en sväng. Film och slöande i soffan sen, jag började känna mej förkyld och igår bröt det ut. :( Tvingade i mej ett par äckliga drinkar av hett vatten, honung, lima och hackad vitlök. Vidrigt som fan,. men det verkade hjälpa för jag känner mej faktiskt bättre idag trot eller ej!

Inget svar...

Jag har fortfarande inte fått slutgiltigt svar från FK, skulle ju vara skoj att få veta om man får några pengar eller ej... Vet inte om man ska ringa dit eller hur man ska göra, det brukar ju ta sån evinnerlig tid att komma fram. :-/
Läkaren blev lite arg på dem när jag ringde och sa att det ej gått igenom, så han ringde upp och pratade med dem och frågade vad det var som de inte förstod... Sen skickade han in en till förklaring samt en journalkopia sen sista besöket.

I övrigt är det upp och ner, vissa dagar är jag rätt bra och vissa dagar mkt sämre- som det brukar vara. Men med våren och värmen BLIR det bättre! De dagar det har varit fint väder har jag nästan känt mej som en vanlig människa, om jag nu minns rätt hur det var att vara sån...

Fortsätter med mina mediciner, behöver sällan ta något starkare än Alvedonen faktiskt. Det värsta är att mina muskelavslappnande snart är slut, jag fick bara 100 st utskrivna för de var så beroendeframkallande sa han... vet inte om jag känner av det men jag gruvar mej för att vara så stel på mornarna igen. Det är ju så skönt nu! Fast jag kanske kan få mer utskrivet att ta vid behov i sommar typ?

Jag har börjat ge mej katten på att motionera mer nu! Måste få igång kondisen igen! Jag fick en stegräknare av min snälla mamma idag. Så nu ska jag se till att gå 15.000 steg per dag tänkte jag!

RSS 2.0